Join our team

Vacatures

Wanted: Allround keukenhulp

Poké Bowl Original is op zoek naar een Allround keukenhulp die van aanpakken weet. Je bent als keukenhulp onmisbaar in ons team. Naast het ondersteunen van de kok bij voorbereidende werkzaamheden, ben je ook verantwoordelijk voor het aanvullen van de voorraad en het schoonmaken van de werkomgeving.

Wij zoeken een gemotiveerde en flexibele team player. Daarnaast toon je initiatief en ben je stressbestendig. Je houdt van gezelligheid en van hard werken. Wij bieden een goeie werksfeer binnen een jong en hecht team. Waarbij het belangrijk is dat wij samen mooie en kwalitatieve producten leveren. Een uitdagende functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn.

Uren: 16-32 uur per week (ook beschikbaar in het weekend)
Salaris: op basis van leeftijd en ervaring
Locatie: Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, mail dan naar info@pokebowl.nl

Wanted: Poke maker

Poké Bowl Original is op zoek naar een Poke maker. Je geeft uitleg over het concept en je zorgt voor de bereiding van de gerechten. Ook geef je klanten advies over de ingrediënten en samenstelling van hun bowl/burrito. Je serveert mooie bowls en informeert hen tevens met je kennis over gezonde voeding en ons menu.

Wij zoeken een gemotiveerde en flexibele team player. Je bent communicatief vaardig en stressbestendig. Je houdt van gezelligheid en van hard werken. Wij bieden een goeie werksfeer binnen een jong en hecht team. Waarbij het belangrijk is dat wij samen mooie en kwalitatieve producten leveren. Een uitdagende functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn.

Uren: 16-32 uur per week (ook beschikbaar in het weekend)
Salaris: op basis van leeftijd en ervaring
Locatie: Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, mail dan naar info@pokebowl.nl

Poké Bowl Orginal is op zoek naar een Supervisor.

Functieomschrijving:
– Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de algehele processen achter de schermen in de keuken, als voor in de zaak.
– Je bent de schakel tussen het management en het personeel.
– Je kan leidinggeven en beschikt over een helicopter view. Daarbij is het van belang dat je zelf meedraait met de werkzaamheden en het – personeel positief kan motiveren.      
– Je bent het eerste aanspreekpunt voor het personeel en behandelt eventuele klachten van klanten. Hierbij is het belangrijk om te beschikken over een probleemoplossend vermogen. 
– Poké Bowl werkt samen met bezorgdiensten. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met hen.  
– Het bijhouden en monitoren van de voorraden, controleren van geleverde goederen en erop toezien dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Je fungeert als contactpersoon met verschillende leveranciers. 
– Je bent verantwoordelijk en stressbestendig. Wij bieden een uitdagende functie binnen een hecht en dynamisch team, waarbij geen dag hetzelfde zal zijn.

Uren: 32 – 40 uur
Salaris: op basis van leeftijd en ervaring
Locatie: Eindhoven en Amsterdam

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature, mail dan naar info@pokebowl.nl