JOIN OUR TEAM

Vacatures

Wanted: Allround keukenhulp

Poké Bowl Original is op zoek naar een Allround keukenhulp die van aanpakken weet. Je bent als keukenhulp onmisbaar in ons team. Naast het ondersteunen van de kok bij voorbereidende werkzaamheden, ben je ook verantwoordelijk voor het aanvullen van de voorraad en het schoonmaken van de werkomgeving.

Durf jij elke dag de uitdaging met jezelf en de rest van het keukenteam aan om nog betere producten voor te bereiden dan de dag ervoor?

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een gemotiveerde en flexibele teamplayer. Daarnaast toon je initiatief en ben je stressbestendig. Je houdt van gezelligheid en van hard werken.

Uren: 16-32 uur per week (ook beschikbaar in het weekend)
Salaris: op basis van leeftijd en ervaring
Locatie: Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden een goeie werksfeer binnen een jong en hecht team. Waarbij het belangrijk is dat wij samen mooie en kwalitatieve producten leveren. Een uitdagende functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn. Heb je goede ideeën voor het menu of zou je willen meehelpen met het creëren van een nieuwe dressing? Kom bij ons werken en laat je ideeën tot leven komen. Er is ruimte voor zelfontplooiing, initiatief en er zijn doorgroeimogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, mail dan naar info@pokebowl.nl

Wanted: Poke maker

Poké Bowl Original is op zoek naar een Poke maker.

Je geeft met een glimlach uitleg over het concept en je zorgt voor de bereiding van de gerechten. Ook geef je klanten advies over de ingrediënten en samenstelling van hun bowl/burrito. Je serveert mooie bowls en informeert hen tevens met je kennis over gezonde voeding en ons menu. Kan jij ervoor zorgen dat elke klant met een volle buik en tevreden blik de deur uit loopt?

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een gemotiveerde en flexibele teamplayer. Je bent communicatief vaardig en stressbestendig. Je houdt van gezelligheid en van hard werken. Je hebt een representatieve uitstraling en je hebt gevoel voor klantcontact.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden een goeie werksfeer binnen een jong en hecht team. Waarbij het belangrijk is dat wij samen mooie en kwalitatieve producten leveren. Een uitdagende functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn. Hou je van werken in een snelgroeiend bedrijf met tal van uitdagingen en doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij wel misschien degene die wij zoeken. Solliciteer snel!

Uren: 28-32 uur per week (ook beschikbaar in het weekend)
Salaris: op basis van leeftijd en ervaring
Locatie: Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, mail dan naar info@pokebowl.nl

Poké Bowl Orginal is op zoek naar een Supervisor.

Locatie: Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam

Elk team heeft een leider nodig die het team naar een hoger niveau kan tillen. Als leidinggevende sta je ben je verantwoordelijk voor het aansturen van je team. Je draait mee met de werkzaamheden van zowel in de zaak als achterin de keuken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het personeel en behandelt eventuele klachten van klanten. Hierbij is het belangrijk om te beschikken over een probleemoplossend vermogen.

Wij werken samen met verschillende bezorgdiensten. Jij bent verantwoordelijk voor de alle inkomende en uitgaande bestellingen, je zorgt ervoor dat alles compleet de deur uitgaat. Het is belangrijk om nauw contact te onderhouden met de bezorgdiensten, zodat er snel geschakeld kan worden.

Wat verwachten wij van jou?

Als geboren leider weet jij de dag zonder problemen te laten verlopen. Vanaf de briefing na binnenkomst tot aan het verwerken van de bestellingen aan het einde van de dag: jij hebt overal plezier in! Je controleert alle dagverse producten die er binnenkomen op de kwaliteit en zorgt ervoor dat dit gewaarborgd wordt. Van vers gesneden zalm tot aan huisgemaakte dressings, jij zorgt ervoor dat iedereen alles op tijd klaar heeft. Rond het middaguur gaat het los en ben jij naast het houden van het overzicht ook bezig met het helpen op de vloer. Je bent niet bang om op klanten af te stappen om te vragen of alles naar wens is. Je coacht het team elke dag tot het beste resultaat.

Uren: 32 – 40 uur

Wat kan je van ons verwachten?

– Een gezellig team dat jij mag gaan aansturen
– Eigen inbreng en ideeën
– Een uitdagende functie binnen een hecht en dynamisch team
– Salaris: op basis van leeftijd en ervaring

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature, mail dan naar info@pokebowl.nl

Studeer jij business & management, process & food technology, food commerce, of food innovation en zoek je een interessante onderwerp voor je scriptie? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor Poké Bowl Original. Wij zijn op zoek naar een scriptant die markt- en product onderzoek doet om onze Poké producten op de markt te brengen. Hierbij kun je denken aan welke regelgevingen en bijbehorende wetten het product moet voldoen. Kortom, jij houdt je bezig met de ins en outs en je krijgt de kans om aan een plan te werken waar ook werkelijks iets mee gedaan wordt.

Wie zijn wij?

Poké Bowl Original is de eerste Hawaiiaanse saladebar in de Benelux. Opgericht door twee jonge, ambitieuze ondernemers. Ondertussen hebben wij 5 filialen in Nederland en België en hebben wij plannen om uit te breiden door onze producten op andere manieren op de markt te brengen. Je komt in een jong en gezellig team terecht waarbij het ook mogelijk is om in ons kantoor in Capelle aan den IJssel te werken.

In overleg kijken we hoeveel dagen jij beschikbaar bent en wat de startdatum is. Jij krijgt de vrijheid om vanuit huis te werken aan dit onderzoek/scriptie.

Ben je geïnteresseerd? Wij willen je graag leren kennen! Stuur je onderzoeksvoorstel en motivatie naar info@pokebowl.nl.

Scroll naar boven